ΠΛΟΗΓΗΣΗ
Your Cart

Post Modern House | Athanasiou Architects | Κατοικία

Post Modern House

Κατοικία στα νότια προάστια της Αθήνας, 2020

Design Team: Athanasiou Architects

Project Size: 52 τ.μ.

Renders / Φωτογραφίες: Athanasiou Architects

Project Phase: Υπό Κατασκευή

Το έργο αφορά την ανακαίνιση ενός τυπικού διαμερίσματος στην Αθήνα, με στόχο την κάλυψη των αναγκών δύο νεαρών γυναικών. Η ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε στο ζωτικό και ενιαίο χώρο του διαμερίσματος (καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα). Ακόμα, ένα από τα ζητούμενα ήταν η δημιουργία ενός χώρου άνετου και ευρύχωρου για το γραφείο λόγω των πολλών ωρών εργασίας από το σπίτι. Κύριος στόχος της ανακαίνισης ήταν η δημιουργία διαφορετικών χώρων, νοητά χωρισμένων μεταξύ τους.

Επιθυμία ήταν η δημιουργία ενός χώρου ζεστού και μοντέρνου. Επηρεασμένοι από την postmodern φιλοσοφία στην διακόσμηση προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο σύγχρονο με κλασσικές πινελιές. Σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα έπαιξε η επιλογή των υλικών και των χρωμάτων.